Juryleden tweede editie Nationale Meeting Award bekend

16-12-2016

De Nationale Meeting Award, een initiatief van MeetingReview, EvenementContact, Vergaderhamers en Meeting Magazine, is een algemene, onafhankelijke prijs bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Op donderdag 9 maart 2017 zal deze award voor de tweede maal worden uitgereikt tijdens EvenementContact. Voor het zo ver is moeten de genomineerde locaties, die begin januari 2017 bekend worden gemaakt, onder andere nog worden beoordeeld door een jury. Inmiddels is het juryteam voor alle drie de categorieën rond:

Categorie Small (capaciteit tot 25 personen)

  • Jolande van den Berg - Management Assistant Bestuurssecretariaat bij Arrondissementsparket Openbaar Ministerie en Regioteamlid NVD Zuid-Holland
  • Wouter Olland - Eigenaar Olland Marketing Solutions
  • Inspecteur Vergaderhamers

Categorie Medium (capaciteit 25 tot 250 personen)

Categorie Large (capaciteit meer dan 250 personen)

  • Trees Overkamp - Managing Director en Professional Congress Organiser (PCO) bij ‎Cygnea
  • Riemer Rijpkema - Eigenaar Conceptplaza en directeur van branchevereniging CLC-VECTA
  • Inspecteur Vergaderhamers

De juryleden zullen in februari 2017 de top drie van genomineerde locaties per categorie een individueel bezoek brengen. Ook een inspecteur van Vergaderhamers zal de genomineerde locaties beoordelen. De punten die de locaties aan de hand van deze jurybezoeken behalen, worden opgeteld bij de punten die eerder zijn behaald met hun reviewscore op MeetingReview (ten minste 10 nieuwe reviews van klanten in 2016) en de online voting ronde. Voor deze stemronde kunnen branchegenoten middels een persoonlijke uitnodiging hun stem uitbrengen. De totaalscores per categorie Small, Medium en Large bepalen de winnaars van 2017.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke award die in 2016 tijdens EvenementContact voor het eerst werd uitgereikt aan deVLOER (Small), Kontakt der Kontinenten (Medium) en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (Large). Het inschrijfgeld dat de genomineerden betalen kwam vorig jaar ten goede aan CliniClowns Nederland. Zij kregen bij de uitreiking van de eerste Nationale Meeting Award een cheque van € 2.325,- aangeboden.

De Nationale Meeting Award is door de branche zeer positief ontvangen, mede vanwege het volledig transparante model. De prijs krijgt dan ook een vervolg in 2017 en zal dan tijdens de brancheborrel op het hoofdpodium van EvenementContact op donderdag 9 maart worden uitgereikt. De cheque met het inschrijfgeld zal tijdens het benefietevenement ReddingsVestifal op 23 januari 2017 al worden overhandigd aan stichting Free a girl, het goede doel van deze editie.

Voor meer informatie over de Nationale Meeting Award en de reeds aangemelde deelnemers voor deze editie verwijzen we u graag naar www.nationalemeetingaward.nl.

Inschrijven voor deze editie van de Nationale Meeting Award kan nog tot en met 31 december 2016. De eis voor nominatie is ten minste 10 nieuwe reviews in 2016 op MeetingReview.com.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers