Kabinet wil voor regeerakkoord oplossing Wet DBA

02-2-2017

In een brief van de Belastingdienst aan zzp'ers staat dat het kabinet hoopt nog voordat een nieuw regeerakkoord wordt gesloten met oplossingen te komen voor de chaos die is ontstaan door het afschaffen van de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie). De brief bevat daarnaast ook nog enkele geruststellende woorden over de beperkte handhaving van de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).

Maar let op: het kabinet hoopt niet vóór de verkiezingen van 15 maart, maar vóór een volgend regeerakkoord met oplossingen te komen. Dat kan dus wel eens veel later zijn dan 15 maart 2017. Het advies van BDO, partner van CLC-VECTA, blijft dan ook: ga aan de slag met de Wet DBA. Zorg voor een passende en juiste maar ook correct uit te voeren overeenkomst.

Meer weten?
Wil je uitgebreid op de hoogte worden gebracht over de Wet DBA en wat er mee te doen? Bezoek dan de nieuwe praktische workshops rond de Wet DBA van BDO. Je weet dan alles over de nieuwe regels, de laatste ontwikkelingen, krijgt tips en adviezen een uitgebreide documentatieset. Voor meer informatie of een advies op maat, neem je contact op met BDO via clcvecta@bdo.nl of +31 (0)30 - 284 98 21.

Bron: BDO Accountants & Belastingadviseurs

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers