Libéma en UDC bundelen krachten voor technofestival op museumterrein

23-12-2015

Libéma is een samenwerking gestart met dance organisatie UDC Events. Op 27, 28 en 29 mei organiseren zij Area51, een technofestival voor 15.000 bezoekers op het terrein van museum- en attractiepark Autotron Rosmalen.

Volgens de organisatoren kunnen dagdromers en nachtvlinders een heel weekend lang bij acht verschillende area’s genieten van het allerbeste dat techno in al haar genres te bieden heeft. Naast losgaan bij de tenten, vaste ruimtes en open air stages kan het publiek dwalen door het bos, meedrijven op de beats op het pontonpodium, van eiland naar eiland hoppen in de centrale vijver, of heerlijk chillen op een strandje.

Het is het eerste grootse muziekfestival wat zal worden georganiseerd op het terrein van Autotron Rosmalen. Daarnaast maakt de overnachtingsmogelijkheid van het naastgelegen vakantiepark Dierenbos het mogelijk om een meerdaags festival te kunnen organiseren. Dat beide accommodaties onderdeel uit maken van Libéma, zorgt er voor dat er snel en soepel gehandeld kan worden.

AREA51 is de eerste die de mogelijkheden van Autotron Rosmalen als festivallocatie mag komen ontdekken. De locatie, die bekend staat als de plaats waar je vroeger je rijbewijs kon halen en kon genieten van oldtimers, heeft sinds 2003 al diverse grote evenementen mogen huisvesten. Naast het grastennis toernooi en automotive events is dit festival een welkome aanvulling voor de locatie.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers