Live communicatie-bureau MOVE krijgt na 25 jaar nieuwe eigenaars

16-9-2016

Gisteren tekenden de kopers en verkopers van het live communicatie-bureau MOVE de officiële koopovereenkomst. Hiermee zijn het 'Bureau voor Reuring' en het Belgische 'The Oval Office' de nieuwe eigenaars geworden van dit toonaangevende bedrijf. Ze zullen MOVE niet alleen in haar huidige vorm en met veel energie voortzetten, maar de drie onafhankelijk opererende bedrijven gaan hun talent, know-how en netwerk actief met elkaar uitwisselen. Dit biedt de bureaus én hun klanten vele extra troeven voor de toekomst.

Oprichter en voormalig eigenaar Bart Smulders nam omwille van privéomstandigheden afscheid van het bekende evenementenen brand activationbureau uit Haarlem. Aangezien hij MOVE zelf zo’n 25 jaar geleden oprichtte en met veel liefde uitbouwde tot een succesvolle speler op de Nederlandse markt, viel deze beslissing hem uiteraard zwaar. Bart Smulders: "Maar het is met alle vertrouwen dat ik MOVE in handen geef van de nieuwe eigenaren dankzij hun ervaring en unieke visie bieden zij MOVE de grootste garantie op een mooie toekomst".

Door de bundeling van krachten ontstaat een samensmelting van diverse experts binnen eventbureaus: Waar Bureau voor Reuring zich gespecialiseerd heeft in het combineren van live brand experiences met succesvolle campagnes en PR-activiteiten biedt het Belgische The Oval Office opeens de directe mogelijkheid voor MOVE om als Nederlands bureau ook over de zuidergrens operationeel te zijn.

MOVE naar Bussum
Per 1 augustus vestigde MOVE zich in een kantoorloft in Bussum en werden zij de bovenbuur van het Bureau voor Reuring. MOVE blijft zelfstandig opereren onder de eigen naam, in een eigen juridische structuur en met het eigen vertrouwde team. De dagelijkse leiding is in handen van Vera Kurpershoek en Victor Neyndorff. Voor de klanten en leveranciers verandert er dus niets.

Dat het Bureau voor Reuring en The Oval Office samen deze overname realiseren is geen toeval. Ze werken al diverse jaren met elkaar samen binnen de internationale bureaugroep 27Names, waar ook nog 15 andere Europese bureaus bij zijn aangesloten. De 'natural fit' tussen de beide bureaus wakkert de ambitie aan om samen te ondernemen en hun synergie in de Benelux te verstevigen. In het kader van deze strategie moet ook de gezamenlijke overname van MOVE worden gezien.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers