Live Communication 3.0: een update over de laatste ontwikkelingen

05-1-2016

Onlangs informeerden we je al over de ontwikkelingen binnen het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0 dat NHTV, in opdracht van CLC-VECTA, uitvoert. Om je zicht te geven op de voortgang, zetten we de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Praktische benchmark
Medio december hebben alle leden van CLC-VECTA een uitnodiging ontvangen voor deelname aan een korte, online enquête ten behoeve van de praktische benchmark die NHTV, in het kader van onderzoeksprogramma Live Communication 3.0, opzet. De vragenlijst is door 53 respondenten volledig ingevuld en levert hiermee voldoende input voor het opzetten van deze benchmark.

Technologisch trends & ontwikkelingen
De studenten die onderzoek hebben verricht naar technologische trends & ontwikkelingen en de mogelijke impact daarvan op onze branche, hebben dit onderzoek inmiddels afgerond. Onder meer matchmaking en big data kwamen daaruit naar voren. De studenten verwerken hun resultaten overzichtelijk in infographics en sluiten het onderzoek af met een advies voor leden.

Toekomstscenario's
Momenteel werkt een groep studenten van Stenden University Leeuwarden verder aan het uitwerken van scenario’s voor de toekomst van de branche en diverse strategiebepalingen. Op basis daarvan wordt, in een later stadium van het onderzoek, een advies gegeven over de wijze waarop je als lid jouw organisatie ‘futureproof’ kunt maken.

Op de hoogte blijven?
Wil je continu op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0.? Volg @CLCVECTA en @KCMLL dan via Twitter. Als je wilt twitteren over het onderzoek, kun je gebruik maken van de hashtag #CLCVECTAResearch.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers