Live Communication 3.0: Update over de laatste onderzoeksontwikkelingen

03-5-2016

Regelmatig informeren we je over de ontwikkelingen binnen het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0 dat NHTV, in opdracht van CLC-VECTA, uitvoert. Om je zicht te geven op de voortgang, zetten we ook nu weer de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Vervolg scenario ontwikkeling
Vierdejaars studenten van Hogeschool Stenden voeren momenteel een vervolg onderzoek uit naar de praktische vertaling van de ontwikkelde scenario's. Hun onderzoek is opgesplitst in twee delen. De eerste groep werkt tot eind april aan het eerste deel, namelijk het ontwikkelen van het proces. De tweede groep gaat vanaf begin mei met de uitvoering aan de slag.

Bijdragen aan CLC-VECTA bijeenkomsten
NHTV is, in samenwerking met Stenden Hogeschool Leeuwarden, op diverse bijeenkomsten van CLC-VECTA aanwezig om vanuit het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0 een bijdrage te leveren aan de inhoud van de bijeenkomsten. De komende tijd zal dit zijn tijdens:

  • Algemene Ledenvergadering, 31 mei: Tijdens de Algemene Ledenvergadering krijgen de studenten van Stenden, die momenteel het vervolg van de scenario ontwikkeling uitvoeren, de mogelijkheid om een aantal stellingen te deponeren bij de aanwezigen. De input daarvan wordt gebruikt voor vervolgonderzoek.
  • Y-Live, powered by CLC-VECTA, juni: Tijdens Y-Live, powered by CLC-VECTA krijgen de studenten van Stenden de mogelijkheid om met Young Professionals in discussie te gaan over de toekomst van de branche.

Publicatie technologische trends & ontwikkelingen
Tijdens de afgelopen stuurgroep vergadering is geconcludeerd dat NHTV meer publiciteit kan halen uit de onderzoeken die zij doet. Het onderzoek naar de technologische trends en ontwikkelingen binnen de Live Communication branche is toen genoemd als potentieel onderwerp. Ayda Hasanoglu is momenteel bezig met het samenstellen van een inspirerend magazine betreffende dit onderwerp, welke zal worden uitgedeeld tijdens de Algemene Ledenvergadering op 31 mei. In dit magazine zullen interviews met vooruitstrevende professionals, artikelen, tips en praktische handvatten te vinden zijn. Later zal deze kennis ook verder verspreid worden via geschikte vakbladen en digitale platforms.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers