Live Communication 3.0: Update over de ontwikkelingen

01-3-2016

Maandelijks informeren we je over de ontwikkelingen binnen het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0 dat NHTV, in opdracht van CLC-VECTA, uitvoert. Om je zicht te geven op de voortgang, zetten we ook nu weer de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Praktische benchmark
De resultaten van de enquête ten behoeve van de praktische benchmark, die in december vorig jaar is afgenomen, zijn inmiddels geanalyseerd. Na analyse en presentatie aan de stuurgroep, is besloten dat de benchmark daadwerkelijk plaats gaat vinden. Circa 90% van de respondenten heeft aangegeven mee te willen werken aan de benchmark, wat betekent dat er ruim voldoende draagvlak is. De stuurgroep zal deze benchmark verder ontwikkelen en uitzetten.

Technologisch trends & ontwikkelingen
Daarnaast hebben studenten van de NHTV een rapport ontwikkeld waarin technologische trends en ontwikkelingen binnen de Live Communicatie branche in kaart zijn gebracht. Aan de inhoud van dit rapport zal de komende maanden nog extra aandacht worden geschonken.

Toekomstscenario's
Sinds medio februari werken studenten van Stenden Hogeschool aan de tweede fase van het onderzoek naar scenario’s voor de toekomst van de branche. Zij zullen de scenario’s die er nu liggen, en zijn voortgekomen uit onderzoek van de studenten van de NHTV, uitwerken en omzetten naar praktische plannen met aanbevelingen voor de toekomst. Ook bij deze fase van het onderzoek zullen leden van de vereniging betrokken worden.

Op de hoogte blijven?
Wil je continu op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0.? Volg @CLCVECTA en @KCMLL dan via Twitter. Als je wilt twitteren over het onderzoek, kun je gebruik maken van de hashtag #CLCVECTAResearch.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers