LiveLAB verzorgt opening congres in Londen voor 3000 cardiologen

14-9-2015

LiveLAB heeft in Londen gezorgd voor een spectaculaire opening van het jaarlijkse congres voor de European Society for Cardiology. Meer dan 3.000 mensen woonden deze inmiddels populair geworden opening bij.

Ad de Haan van LiveLAB kijkt meer dan tevreden terug: "LiveLAB vertaalde het thema van het congres 'Environment and the Heart' in het decor en in de openingsvideo. Een taxirit door het centrum van Londen sneed alle hot topics aan, die in het congres aan de orde kwamen. De animatie werd ondersteund door speciaal voor de gelegenheid bewerkte Beatles nummers. De technische realisatie van het congres was in handen van ACS. Tijdens het congres, waarvan het hoofdpodium en de opening voor het vierde jaar door LiveLAB werd verzorgd, werd het contract verlengd dat ESC met LiveLAB heeft."

"Na Munchen, Amsterdam en Barcelona waren we nu in London. Concept, stagedesign en regie door LiveLAB met als partners ACS voor technische ondersteuning en Thearent voor op maat gemaakte videoschermen. Volgend jaar gaan we naar Rome."

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers