Mansveld Expotech verlengt samenwerking met PSV

09-9-2016

De jarenlange samenwerking tussen Mansveld Expotech en PSV is met vijf jaar verlengd. Onlangs tekenden beide partijen voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen een vernieuwde Supplier-overeenkomst.

Gerbrands: "Bekrachtigen tevredenheid over samenwerking"
Mansveld Expotech is onder meer verantwoordelijk voor het leveren van audiovisuele voorzieningen en services in het Philips Stadion. "Wij zijn altijd blij als een jarenlange partner, die zeer actief is in het achterland van PSV, zijn contract met de club verlengt. Hiermee bekrachtigen we dat onze samenwerking naar volle tevredenheid verloopt. Mansveld levert PSV kwalitatief hoogwaardige producten waar wij ook de komende jaren met veel plezier gebruik van maken. Bovenal delen ze onze ambitie om innovatief te ondernemen. Samen gaan we verder op zoek naar nieuwe toepassingen waarmee we ons als partners kunnen onderscheiden", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

Reactie Mansveld Expotech
Mansveld Expotech wil graag een betrouwbare en onderscheidende partner zijn voor haar opdrachtgevers en streeft naar duurzaam ondernemen en innovatieve oplossingen. Richard Kluijtmans, managing director bij Mansveld Expotech toont zich verheugd met de contractverlenging. "We werken al vele jaren met PSV samen en zijn er trots op dat we ons partnership opnieuw met vijf jaar hebben kunnen verlengen. We streven ernaar om in de komende periode een aantal innovatieve toepassingen als eerste uit te kunnen rollen in het Philips Stadion".

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers