Mansveld ontvangt gouden keurmerk Duurzame Ondernemer Eindhoven 2014

19-5-2014

Mansveld ontving op 14 mei jl. het gouden keurmerk voor Duurzame Ondernemer Eindhoven. Het is de hoogst haalbare onderscheiding voor duurzaamheid binnen de gemeente Eindhoven.

Vorig jaar behaalde Mansveld het zilveren keurmerk al. Sindsdien hebben er veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid plaatsgevonden. Zo is het interne en externe energieverbruik aangepakt. Er is geïnvesteerd in nieuwe technische installaties. Daarnaast zijn er energie-reducerende maatregelen in het bedrijfspand genomen om zodoende het energieverbruik te verminderen en wordt er meer gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen. In samenwerking met intern betrokkenen zijn bewustwordings- en gedragsveranderingsprogramma's opgestart om onnodig energie- en grondstoffenverbruik verder te reduceren.

Op ecologisch gebied wordt het vervoersmobiliteitsbeleid verder verduurzaamd. Denk hierbij aan de aanleg van elektrische laadpalen en de aanschaf van energiezuinige en elektrische auto's.

Het Keurmerk Duurzame Ondernemer wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Eindhoven en het MKB Eindhoven. De afgelopen vier jaar is het keurmerk uitgegroeid tot het belangrijkste instrument om te laten zien hoe ver Eindhovense organisaties zijn in het streven naar duurzaamheid.

Kijk voor meer informatie op: www.duurzaameindhoven.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers