Master in Event Management: last minute korting voor de Leergang Event Sales

25-1-2016

Voor de leergang Event Sales Management van Master In Event Management zijn nog enkele plaatsen beschikbaar tegen gereduceerd tarief. De leergang is bedoeld voor sales managers, commercieel directeuren, (key)accountmanagers en ondernemers die werkzaam zijn in de evenementenbranche.

De focus van de leergang ligt op verkopen. Van het leggen van het eerste contact per telefoon tot het genereren van sales leads. In de training werken we aan communicatieve vaardigen en leer je prospects op een prettige wijze te benaderen. Hoe stel jezelf en je bedrijf voor, wat is een goede pitch? Waar sta je voor en wat draag je uit als organisatie of team? In twee dagen leer je hoe je je professioneel opstelt naar de klant, de juiste vragen stelt en omgaat met tegenwerpingen. Door de praktijk live te oefenen, met persoonlijke aandacht, werk je aan je onderscheidend en overtuigend vermogen. Aan de hand van praktijkopdrachten voor de tussenliggende periode, ga je experimenteren. Na de tweede dag weet je sneller en meer resultaat te halen uit je verkoopgesprekken.

De leergang wordt gehouden op donderdag 28 januari en 11 februari 2016. Informeer naar de last minute korting. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Meer weten?
Voor meer informatie over en aanmelden voor de leergang Event Sales Management klik hier.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers