MKB-Nederland en KPN lanceren MKB IDEE verkiezing

11-4-2014

MKB-Nederland en KPN gaan op zoek naar de ondernemer die het best gebruik maakt van ICT-toepassingen om zo slimmer en efficiënter te werken. De zogenaamde MKB IDEE verkiezing is vandaag door Leendert-Jan Visser, directeur MKB-Nederland en Louis Rustenhoven, directeur Marketing en Sales KPN, gelanceerd tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht.

Alle bedrijven tussen de 5 en 500 medewerkers die slim omgaan met nieuwe en bestaande ICT-toepassingen kunnen deelnemen aan de verkiezing. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de website www.mkbideeverkiezing.nl. Uit alle inzendingen worden de meest inspirerende aanmeldingen geselecteerd voor verdere uitwerking door een professionele redactie. In artikelen en interviews wordt vervolgens toegelicht hoe deze ondernemers ICT in hun bedrijf hebben toegepast en welke voordelen dit heeft opgeleverd. Hiermee willen MKB-Nederland en KPN andere bedrijven inspireren en ideeën laten opdoen om ook slimmer en efficiënter te gaan werken. Elk kwartaal worden er 3 bedrijven genomineerd. De cases van deze bedrijven worden via diverse, voor de verkiezing geselecteerde media, gedeeld met andere ondernemers. Aan het eind van het jaar wordt er uit de genomineerden een winnaar verkozen door een jury met onder andere Leendert-Jan Visser en Louis Rustenhoven. De winnaar ontvangt onder andere publiciteit in de vorm van een eigen kenniscampagne rond slimmer werken.

Kennispartners
MKB-Nederland en KPN zijn kennispartners op het gebied van Mobiel Werken en Slimmer Ondernemen. Gezamenlijk willen zij ondernemers informeren over de kansen die nieuwe vormen van ICT mogelijk maken en hen inspireren om nog efficiënter te ondernemen en tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. In 2013 zijn de organisaties de samenwerking aangegaan en met de MKB IDEE verkiezing wordt deze samenwerking in 2014 gecontinueerd. De samenwerkingsovereenkomst is vandaag door beide partijen ondertekend.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers