MTV European Music Awards Pre-Party in Beurs van Berlage

23-10-2015

De Beurs van Berlage werd ter gelegenheid van de MTV EMA Pre-Party omgebouwd tot muziekpaleis voor bijna 1200 gasten. Onder luid gejuich en met de aanwezigheid van vele grote namen uit de muziekindustrie zoals o.a. Tiësto, Martin Garrix, Dotan, Oliver Heldens, Sam Feldt en Natalie la Rose werd Kensington voor het derde jaar op rij tot winnaar uitgeroepen. Daarmee waren ze de Nederlandse inzending voor de MTV EMA in Milaan.

Van Nielson naar de MTV EMA
Eerder organiseerde MTV de showcase van Nielson bij de Beurs van Berlage. Dit was zo een groot succes dat MTV de Beurs van Berlage wederom benaderde voor de prestigieuze EMA Pre-Party. MTV Senior Talent & Music Manager Chereen Gayadin: “Wij waren erg blij met het team waarmee we dit evenement hebben kunnen verwezenlijken. Het evenement was een groot succes; zowel in de Beurs van Berlage als op social media ging het helemaal los, misschien ook door de selfie van Tiësto het feest?!”.

Goede avond voor een breed publiek
Marcel Schonenberg, directeur van de Beurs van Berlage, was ook van de partij tijdens de MTV EMA Pre-Party: “Het was duidelijk te zien dat het publiek een fantastische avond beleefde. Van binnenkomst tot het einde van de avond.” Voor de Beurs van Berlage is het interessant om naast congressen met regelmaat ook dergelijke grote awardshows te hebben. De Beurs van Berlage wil een breed publiek trekken. Daarom organiseert de Beurs een open dag op zaterdag 21 november aanstaande ter viering van het 112,5 jarig jubileum en deels ter viering van het afronden van een ingrijpende verbouwing.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers