NetworkTables genomineerd voor Event Technology Awards

05-9-2016

NetworkTables is genomineerd voor de Event Technology Awards in maar liefst 4 categoriëen: 'Best Event Networking Technology', 'Best New Technology Start-Up', 'Best Technology for Building Event Attendance' en 'Favourite Event Technology Supplier'. Toekenning van de eerste 3 awards wordt bepaald door een jury, waaronder David Adler en Kevin Jackson, en de laatste award 'Favourite Event Technology Supplier' wordt bepaald door het publiek. "Het is voor ons een grote eer om tussen namen als Bizzabo, Cvent en N200 te staan", aldus Matthijs Otto, oprichter van NetworkTables.

Groei
De nominatie komt niet uit de lucht vallen. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een selfservice-systeem, waarbij klanten zelf hun NetworkTables systeem kunnen opzetten. Zo gebruikte CLC-VECTA de online self-seating solution tijdens de Expertsessie op 25 april jl. en zet zij het systeem opnieuw in voor de tweede Expertsessie van dit jaar op 16 september. Naast het zelf kunnen kiezen van je stoel tijdens een diner/ronde tafel sessie, introduceerde NetworkTables eerder dit jaar ook een 1-on-1 meeting solution en workshop seating solution. Zo wordt de online event software steeds vaker ingezet als verlengstuk van event-registratie software puur voor het kiezen van de juiste sessies met de juiste personen.

Stem tot 30 september op NetworkTables!
Om op te kunnen boksen tegen grote jongens heeft NetworkTables de stemmen hard nodig! Stemmen kan via deze link onderaan de pagina. De bekendmaking vindt plaats tijdens de Event Technology Awards op 9 november in London.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers