Nieuwe brochurelijn voor Beurs-WTC Congress & Event Center

25-6-2014

Het Beurs-WTC Congress & Event Center heeft onlangs nieuwe brochures laten ontwerpen om haar doelgroepen nog beter te kunnen informeren over de mogelijkheden van de locatie. De brochures zijn gericht op de diverse specialismen van het Congress & Event Center, zoals de mogelijkheden voor het organiseren van congressen, beurzen, evenementen en andere bijeenkomsten op de locatie. Ook is er aandacht voor de aanvullende diensten zoals audiovisueel-ICT, catering. Bekijk het informatiemateriaal via onderstaande link, hier vind je ook de plattegrond van de locatie.

Een keuze voor het Beurs-WTC Congress & Event Center is een keuze voor succes. Het uitgebreide en overzichtelijke dienstenpakket, de begeleiding door een betrokken projectmanager, de grote diversiteit aan ruimten, de historische waarde en de toplocatie van het gebouw maken het dé plek bij uitstek voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten.

Bekijk het informatiemateriaal via de link, hier vind je ook de plattegrond van de locatie: www.wtcrotterdam.nl/brochures

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers