Nieuwe huisstijl EventZ Nederland

23-9-2014

EventZ makes it EZ
EZ (spreek uit als easy) was altijd al hét magische woord bij EventZ. Geen nieuw woord dus, maar er ligt, met een kersvers logo en een frisse, up-to-date website, wat meer nadruk op nu.

EZ does it
EZ does it dus. EZ bereikbaar, EZ om een voorstel aan te vragen en de opdrachtgever 'can take it EZ' als zij bij EventZ hun evenement laten organiseren.

Om een origineel en spetterend evenement te organiseren halen de medewerkers van EventZ voor hun opdrachtgevers consequent 'het onderste uit de kast' en staan ze nooit op de automatische piloot en blijven daardoor altijd kritisch op ieder onderdeel.

15 jaar expert
EventZ is inmiddels 15 jaar een expert in het vak en heeft 38 jaar ervaring in huis en is groot geworden door klein te blijven. Een kantoor tjokvol originele ideeën en fantastische resultaten, dat qua ontwikkeling en vooruitgang nooit heeft stilgestaan. Het bureau is al jarenlang een belangrijke speler binnen de evenementenbranche en staat, met opdrachtgevers uit diverse landen, ook internationaal op de kaart.

EZ
De mooie hedendaagse site zal potentiële opdrachtgevers zeker uitnodigen eens contact op te nemen om de mogelijkheden voor een geslaagd en onvergetelijk feest of evenement te bespreken. EventZ is klaar voor de toekomst!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers