Onderhandelingsresultaat CAO TTB bereikt

28-6-2016

Namens de Cao commissie willen we je graag informeren dat we er zeer recent in zijn geslaagd met de bonden tot een, op hoofdlijnen, nieuwe cao te komen. Het onderhandelingsresultaat omvat een cao met een looptijd (met terugwerkende kracht) van 1 januari 2015 tot en met 31 december 2017 waarin zo veel als mogelijk de door ons ontvangen input is verwerkt.

Alvorens we definitief kunnen spreken van een nieuwe cao, dient het onderhandelingsresultaat nog wel via de formele weg binnen de bonden bekrachtigd te worden, maar om volledig cao-proof te zijn, kun (en moet!) je nu al aan de slag met de gemaakte afspraken uit dit akkoord.

We zijn blij dat het gelukt is om tot een nieuwe cao te komen die in het belang is van onze sector. Uiteraard informeren we je direct als het cao boekje (digitaal) beschikbaar is, als lid van CLC-VECTA krijg je enkele exemplaren automatisch toegestuurd.

Heb je vragen over het onderhandelingsresultaat, toepassing van de cao of het verdere vervolg? Bel of mail ons dan gerust via +31 (0)346 - 352 444 of beleidszaken@clcvecta.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers