Op zaterdag 9 april a.s. organiseert Mammoet 'Code 95 chauffeursdag'

11-3-2016

De deadline voor het behalen van de Code 95 punten nadert snel. Uiterlijk 10 september 2016 moeten chauffeurs de benodigde punten hebben behaald én op deze datum moeten de punten op het rijbewijs zijn bijgeschreven. Om ook de laatste groepen chauffeurs en machinisten de gelegenheid te bieden tijdig de nog benodigde punten te behalen, organiseert Mammoet Training Center op zaterdag 9 april a.s. de Code 95 chauffeursdag, goed voor 7 (theorie)punten.

Verschillende modules
De dag bestaat uit 6 verschillende modules, zodat het leerzaam, boeiend en leuk is voor de deelnemers. De volgende onderwerpen maken deel uit van het programma:

  • Verkeersles (wat is er nieuw en wie kent de regels nog?)
  • Digitale tachograaf in combinatie met rij- en rusttijden
  • Manoeuvreren met een truck
  • Heftruck rijden
  • Lading zekeren
  • Communicatie met een kraanmachinist

Deze geheel verzorgde dag start om 07.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

Kosten & aanmelden
De kosten bedragen € 195,- excl. BTW (excl. Code 95 aan- en afmeldkosten à € 20,-). Er zijn nog plaatsen vrij, dus inschrijven is nog mogelijk! Inschrijven kan door het aanmeldingsformulier ingevuld op te sturen naar Marius van der Valk via marius.van.der.valk@mammoet.com.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marius van der Valk, Accountmanager Training & Development, via marius.van.der.valk@mammoet.com of +31 (0)88 - 650 22 08.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers