PrintCarrier.com nieuwe preferred supplier CLC-VECTA

24-9-2014

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication verwelkomt PrintCarrier.com als nieuwe preferred supplier. De samenwerking biedt leden van CLC-VECTA financieel voordeel op het gebied van drukwerk en aanverwante producten en diensten.

Professionele partner
"Drukwerk wordt binnen elke organisatie in meer of mindere mate gebruikt. We vinden het daarom belangrijk om aansluiting te vinden bij een partij die daarin op professionele wijze kan voorzien. Na het aflopen van de samenwerking met onze vorige leverancier, zijn we in contact getreden met PrintCarrier.com. De invulling van de samenwerking met PrintCarrier.com sluit goed aan bij de doelstellingen van de vereniging", aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA.

Over PrintCarrier.com
Als internationale drukwerkleverancier biedt PrintCarrier.com een breed assortiment van kwalitatief goede producten en diensten, waaronder visitekaartjes, promotiemateriaal en kalenders. Tevens heeft PrintCarrier.com een lijn met ecologisch verantwoorde producten.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de brancheorganisatie voor bedrijven en organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives. CLC-VECTA draagt bij aan de profilering en professionalisering van de Live Communication branche en de circa 220 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met ADP, ArboNed, Canon, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, DOOR Training & Coaching, Effectmeting, Eventpartners, Lindorff, Lyreco, Mammoet Training Center, Meeùs Media, Pangaea Internet Marketing, Philips Myshop en Respons.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers