Pronorm introduceert infrastructuur containers

25-4-2014

Pronorm beleefde op Koningsdag 26 april haar primeur met de introductie van zes compleet ingerichte containers waarmee een infrastructuur binnen een stad gerealiseerd kan worden. Deze containers staan op deze drukke dag op strategische locaties in de binnenstad van Eindhoven en helpen om grote groepen mensen op een veilige manier in openbaar gebied te laten bewegen.

De herkenbare zwarte containers voorzien van het Pronorm logo zijn allemaal uitgerust met twee PTZ IP camera’s, een weerstation, geluidsmeting, een uitschuifbaar LED scherm en zijn voorzien van een satelliet- en internetverbinding. Op deze manier staan de containers in directe verbinding met de commandopost in het stadhuis van Eindhoven.

Bart van Bokhoven, Business Unit Manager van Pronorm is erg enthousiast over deze introductie: “Met de apparatuur in deze containers kunnen we informatie uitlezen over de situaties op diverse plekken in de stad. Aan de hand van analyses kunnen wij, indien nodig, direct audiovisuele informatie naar het publiek sturen zodat zij geïnformeerd en/of gewaarschuwd wordt en kunnen wij grote groepen mensen bijv. een juiste richting opsturen. Op deze manier kunnen opstoppingen en/of calamiteiten worden voorkomen. Wel zo veilig voor het aanwezige publiek. De primeur hebben we nu met Koningsdag maar deze containers kunnen overal worden ingezet daar waar grote groepen mensen worden verwacht. Denk aan grote outdoor evenementen zoals bijv. dance festivals.

Urban Experience
Pronorm is leidend op het gebied van urban experiences; oplossingen die ervoor zorgen dat mensen zich prettiger en veiliger voelen in een (stedelijke) omgeving. Naast deze infrastructuur containers beschikt Pronorm over (Pani) grootbeeldprojectoren waarmee grote beelden, vaak op gevels van gebouwen, worden geprojecteerd. Dit wordt aangevuld met (LED-)verlichting, geluid en interactieve besturingen. Deze projecten worden vooral geïnitieerd vanuit marketing, design, sport, kunst en cultuur.

Mansveld Groep B.V.
Pronorm B.V. maakt deel uit van Mansveld Expotech Groep die op haar beurt weer deel uitmaakt van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Helmond en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Voor meer informatie over Pronorm:
www.pronorm.org
www.urbanexperiences.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers