PROVADA FUTURE biedt nieuwe netwerkmogelijkheden met NetworkTables.com

27-1-2017

PROVADA FUTURE verbindt mensen en bedrijven en wil innovaties versnellen binnen de vastgoedsector. Dit doet zij onder meer door dagelijks te publiceren over trends, onderzoek, innovatieve projecten en startups. Ook organiseert zij netwerkbijeenkomsten en support zij de Matchmaking Meet-ups van startup partner Holland PropTech. Met als hoogtepunt de jaarlijkse vakbeurs PROVADA waar zij met partners en startups uit de Tech- en vastgoedbranche een dynamisch 3-daags programma presenteren. Nieuw bij PROVADA FUTURE zijn de voorgeprogrammeerde interactieve netwerkmogelijkheden die meer dan een goed gesprek gaan opleveren.

Pre-scheduled Matchmaking & Netwerkmogelijkheden
De juiste mensen ontmoeten is vaak het belangrijkste doel voor het deelnemen aan een evenement, maar ook het moeilijkst om te bereiken. Dit jaar brengen we daar verandering in aan. PROVADA FUTURE - met 400 m2 vloer - biedt interactieve netwerkmogelijkheden aan in de vorm van rondetafelgesprekken en 1-op-1 meetings. Met een breed scala aan interessante onderwerpen op het gebied van sociale innovatie, big data tot aan blockchain, kunnen deelnemers zich inschrijven voor een goed gefaciliteerd gesprek met experts en geïnteresseerden. De event organisatoren van PROVADA verwachten meer dan 100 netwerktafels waar je aan kunt deelnemen. Op deze manier verhoogt PROVADA de toegevoegde waarde voor bezoekers, standhouders en deelnemers.

Roundtables
Tafel hosts kunnen onderwerpen insturen die in samenspraak met de event organisatoren van PROVADA worden vastgesteld. Deelnemers van PROVADA ontvangen een e-mail met een gepersonaliseerde link die leidt naar een online overzicht van alle roundtables en 1-op-1 meetings. Zij kunnen van te voren zien wie er deelneemt per tafel en direct stoelen & meetings aanvragen. Op deze manier begint jouw beursbezoek met een persoonlijk dagprogramma vol met interactieve netwerkmomenten en weet je vooraf precies wie je waar & wanneer gaat ontmoeten.

Dit systeem wordt gefaciliteerd door het Nederlandse event-technology bedrijf NetworkTables.com, dat op deze manier wereldwijd evenement bezoekers helpt de juiste mensen te ontmoeten. Hiervoor zijn zij reeds bekroond met de vermaarde Event Technology Award.

1on1 meetings
Op PROVADA FUTURE kun je ook de veelbelovende startups uit de proptech industrie ontmoeten aan 1on1 meeting tafels. De startups worden geselecteerd door startup-partner Holland PropTech. Holland PropTech is het snelst groeiende netwerk van startups en grownups in bouw en vastgoed. Holland PropTech gebruikt ook NetworkTables.com om netwerken tijdens al hun Matchmaking Meetup evenementen makkelijker te maken.

Bron: PROVADA

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers