Regio Amersfoort laat zich zien aan evenementorganisatoren

13-9-2016

Speeddaten, een bezoek aan een locatiebeurs, een vaartocht door de pittoreske Amersfoortse grachten en een netwerkborrel. Dat stond donderdag op het programma bij Beleef Locatie Amersfoort. Op deze dag presenteerden meer dan veertig locaties, toeleveranciers en activiteitenaanbieders zich aan professionals die zich jaar in jaar uit met de organisatie van evenementen en congressen bezighouden. Een zonovergoten dag die begon bij Flint en eindigde bij Het Lokaal.

Onder de noemer 'Beleef Locatie Amersfoort' werden de meer dan veertig zakelijke gasten op 8 september getrakteerd op een gevarieerd programma. Zo begon de dag met een optreden van Bas Bons, Amersfoorter en deelnemer aan het tv-programma 'De Beste Singer-songwriter van Nederland'. Tijdens de speeddates die daarna volgden, kwamen de tongen goed los en werden de eerste vervolgafspraken gemaakt. Na de lunch was het tijd om te netwerken tijdens een vraag-aanbod beurs in de AFAS-zaal van Flint. Sijmen Hoekstra (Showdesign) reageert enthousiast: "Ik vond het een erg leuke en nuttige beurs"! Een vaartocht met de Waterlijn zorgde voor een vervolg van het programma, waarna de dag zonnig werd afgesloten met een optreden van de Luie Honden en netwerkborrel bij Het Lokaal.

Waardering van Regio Amersfoort om ligging en aanbod van locaties
Zakelijke reizigers waarderen vooral de goede bereikbaarheid, de centrale ligging en het aanbod van originele en kwalitatief goede locaties voor zakelijke ontmoetingen (bron: TNS NIPO, Zakenreizigers Onderzoek 2014, in opdracht van Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, maart 2014). Kijk voor meer informatie op www.locatieamersfoort.nl.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers