Registreren voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven

10-10-2016

Werkgevers kunnen zich nu al registreren als subsidieaanvrager Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven. Op deze manier zij er zeker van dat zij meteen subsidie kunnen aanvragen zodra het tijdvak op 14 november opengaat.

Subsidieregeling
De EU en de Nederlandse overheid willen mensen langer aan het werk houden en de arbeidsproductiviteit van de werkenden vergroten. Daarom is de subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid in het leven geroepen, waarmee werkgevers subsidie kunnen ontvangen voor activiteiten die een positief effect hebben op de arbeidsmobiliteit van werknemers. Bedrijven kunnen subsidie ontvangen voor de inhuurkosten van een extern adviseur.

Registratie
De registratie verloopt via het subsidieportaal van het Agentschap SZW. Wie al een account heeft, kan zich meteen registreren. Zodra het tijdvak wordt geopend, staat het aanvraagformulier klaar. Let op: het Agentschap is bezig het subsidieportaal te vernieuwen; het nieuwe tijdvak (2016) staat in het nieuwe subsidieportaal. Bestaande accounts worden overgezet naar het nieuwe subsidieportaal. Alle bestaande gegevens en projecten blijven in het oude portaal bewaard.

Zie voor meer informatie de pagina aanvragen.

Bron: MKB-Nederland

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers