Rock'n Rivers zet evenement neer voor Spieren voor Spierendag

16-9-2014

Rock'n Rivers Outdoor & Evenementen heeft zich, tijdens de Spieren voor Spierendag bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen, belangeloos ingezet voor spierzieke kinderen en hun families.

De 300 families, ruim 1300 deelnemers, werden tijdens het jaarlijkse evenement getrakteerd op een avontuurlijke dag bij Oudehands Dierenpark waarbij 40 medewerkers en vrijwilligers zich belangeloos hebben ingezet om de spierzieke kinderen te vermaken. Alle benodigde materialen werden gratis ter beschikking gesteld. Naast de vele attracties in het park, waren er veel extra activiteiten, die speciaal geschikt waren voor rolstoelers, zoals kruisboogschieten, animal mind en hoornrollen.

"Wederom een schitterend gezicht om zoveel families een dag te bezorgen die ze normaal niet gauw zouden ondernemen. En wat een feest om de kinderen met een lach op hun gezicht bezig te zien met outdoor activiteiten. Dit is nu precies de reden waarom we een partner van Spieren voor Spieren zijn", aldus Martijn van Gool directeur van Rocks'n Rivers Outdoor & Evenementen.

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers