Rocks ’N Rivers opent gratis Avonturenpad in Goirle

09-10-2015

Op zondag 18 oktober a.s. wordt om 14.00 uur het Avonturenpad ‘Survival of the Fittest’ geopend. Het pad ligt in het Klim- & Avonturenbos, onderdeel van Rocks 'n Rivers, in Goirle en is gratis toegankelijk.

Doel van dit initiatief is om kinderen op een avontuurlijke manier de natuur te laten beleven. “Kinderen komen steeds minder in de natuur. Met dit Avonturenpad, zijn ze op een actieve manier bezig in de buitenlucht en leren tegelijkertijd over de natuur. Samen met het Brabants Landschap hebben we dit pad ontwikkeld. We hopen dat veel kinderen én ouders het pad de komende tijd komen ervaren”, aldus Martijn van Gool, eigenaar van Rocks 'N Rivers.

Survival of the Fittest
Wat heb je nodig om te overleven in de natuur? ‘Survival of the Fittest’, ofwel alleen de sterkste overleeft. Op dit Avonturenpad, ontdek je op een actieve manier, hoe planten en dieren overleven in de natuur. Onderweg zijn er informatieborden in de vorm van houten boeken. Maar er zijn ook diverse actieve opdrachten zoals touwslingeren, samenwerkingsparcours en een blotenvoetenpad.

Gratis toegankelijk
Het avonturenpad is gerealiseerd door het Klim- & Avonturenbos, onderdeel van Rocks 'n Rivers, in samenwerking met Brabants Landschap. Het pad is gratis toegankelijk en te voet te bereiken vanaf Natuurpoort de Roovertsche Leij. Ter plekke kun je een boekje kopen met allerlei extra opdrachten en informatie.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers