Rocks ’n Rivers organiseert geslaagde kindermiddag in Natuurpoort Roovertsche Leij

22-10-2015

De Kids Eco Challenge, was met meer dan 200 deelnemende kinderen een groot succes. In het kader van de Week van het Landschap, werd deze speciale kindermiddag georganiseerd. Gratis toegankelijk en met als doel om kinderen op een leuke en actieve manier de natuur te laten beleven.

Rocks 'n Rivers
haalde alles uit de kast tijdens deze middag. Zo konden de kinderen in bomen klimmen en werd er op verschillende manieren energie opgewekt met water en wind. Een perfecte combinatie van milieu-educatie en gezond bezig zijn. Ook konden kinderen zich uitleven in het durfbos. Hier was het een drukte van belang bij de vrije val vanaf 12 meter. Ook waagden veel kinderen zich op het avonturenpad ‘Survival of the Fittest’.

“Het enthousiasme spatte er bij de kinderen vanaf en alle betrokken partijen kijken met een tevreden gevoel terug op deze kindermiddag. Het is prachtig om te zien, hoe deze kinderen een middag lang genoten hebben in de bossen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar”, aldus Martijn van Gool van Rocks ’n Rivers.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers