Rotterdam Ahoy en The Security Company verlengen contract met 3 jaar

01-3-2017

Rotterdam Ahoy en The Security Company (TSC) hebben hun reeds bestaande overeenkomst met drie jaar verlengd. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is de afgelopen jaren een mooie gelegenheid gebleken de samenwerking tussen de twee organisaties te bestendigen.

In 2011 werd de Ahoy Arena heropend na een grootschalige renovatie en uitbreiding. De komende drie jaar staan bij Ahoy in het teken van een renovatie van de Beurs- & Evenementenhallen en de bouw van een gloednieuw congrescentrum met daarin het grootste auditorium van Nederland.

Peter van der Veer, Directeur Rotterdam Ahoy: "In TSC heeft Ahoy een preferred partner die letterlijk al decennialang kind aan huis is en als geen ander kan meeveren in de flexibele vraag van veiligheidsinzet in wat, zonder enige twijfel, uitdagende jaren gaan worden".

Tijdens het tennistoernooi werd hiertoe de intentie met een mooi contract bekrachtigd door de directies, in aanwezigheid van de kernteams van Ahoy en TSC die de komende jaren de kar gaan trekken.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers