Savantis Uitgeverij presenteert dvd Car wrapping

18-7-2014

Wat moet je ten minste weten over de materialen die je als car wrapper gebruikt? Over welke basisvaardigheden moet je beschikken? En hoe krijg je ook de speciale vaardigheden onder de knie? Om die vragen te beantwoorden, stelde Hexis Nederland een Engelstalige dvd ter beschikking. Savantis vertaalde de tekst en bewerkte de beelden voor het onderwijs. Directeur Fred Achtien van Hexis Nederland nam op 16 juli het eerste exemplaar van de dvd Car wrapping in ontvangst.

De dvd Car wrapping behandelt alle ins en outs van de bijzondere techniek. 16 juli overhandigde Peter van Zijderveld van Savantis het eerste exemplaar aan directeur Fred Achtien van Hexis Nederland.

Fred Achtien: "Deze dvd is een prachtvoorbeeld van samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Gezien de razendsnelle ontwikkelingen binnen ons vakgebied, is die samenwerking ook noodzakelijk. Wat een vierdejaarsleerling in zijn eerste jaar leerde, is vaak anders dan wat een eerstejaarsleerling nú leert. Met deze nieuwe dvd zijn onze toekomstige vakmensen, die veelal visueel zijn ingesteld, voor wat betreft car wrapping weer helemaal bij. Met als specifiek voordeel, dat de leerling die iets niet begrijpt de film gewoon even kan terugspoelen."

De dvd Car wrapping telt drie films. De eerste film 'Basis materiaalkennis' beschrijft wat de car wrapper ten minste moet weten over de materialen die hij gebruikt. Denk aan ontvettingsmiddel, gereedschappen en hulpmiddelen. De tweede film 'Car wrapping Basis' gaat over de basisvaardigheden. Hoe bereid je de werkplek voor? Hoe bereid je de auto voor? En hoe gaat het eigenlijke wrappen in z’n werk? De derde film 'Moeilijke onderdelen' behandelt vaardigheden zoals het wrappen van spiegels en andere holle en bolle onderdelen en het monteren van een grote print op een bus.

Het dvd-menu biedt keuze uit Nederlands en Engels. De Nederlandstalige versie is geschikt voor de signopleidingen op niveau 3 en 4. Met de Engelstalige versie kunnen docenten de lessen Engels een heel praktische invulling geven.

Signmakers en leerling-signmakers kunnen de dvd Car wrapping vanaf heden bestellen in de webshop van Savantis op www.savantis.nl/webshop. De dvd kost € 19,50 incl. 6% btw.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers