Schema loonkostensubsidies 2017 beschikbaar

19-1-2017

De overheid stimuleert werkgevers via verschillende loonkostensubsidies om mensen met een achterstandspositie op de arbeidsmarkt, zoals ouderen en mensen met een arbeidsbeperking, in dienst te nemen en te houden. Er bestaan verschillende subsidiemogelijkheden waarmee je als werkgever de kosten van jouw werknemers kunt verlagen. Ook is het mogelijk om nieuwe werknemers op een fiscaal gefaciliteerde wijze in dienst te nemen.

Het komt echter nog regelmatig voor dat werkgevers subsidiemogelijkheden laten lopen of niet eens weten dat er subsidiemogelijkheden zijn. Dit heeft met name te maken met de complexiteit van de regelingen op het gebied van werk en inkomen en het feit dat er jaarlijks ook nieuwe subsidiemogelijkheden worden gecreëerd, of bestaande regelingen worden aangepast.

Schema loonkostensubsidies
De BDO-specialisten op het gebied van Loon- & Premieheffing hebben de meest voorkomende subsidievormen voor de verschillende doelgroepen in een schema gebundeld. Je kunt dit schema hier downloaden.

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met onze partner BDO Accountants & Belastingadviseurs via clcvecta@bdo.nl of +31 (0)30 - 284 98 21.

Bron: BDO Accountants & Belastingadviseurs

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers