Spot Schiphol community gaat offline

21-12-2016

East Side werd door Spot Schiphol, het communityplatform van en voor mensen die in het Schipholgebied werken, aangetrokken om het Side Event van TEDxAmsterdam op Schiphol te voorzien van een sterke inhoudelijke lading, een lekkere flow en verrassende elementen binnen het programma. En natuurlijk om de productionele vormgeving te verzorgen.

New Power in The Base op Schiphol
Met de 'net even anders'- aanpak omarmde East Side het Atrium van The Base als eventlocatie. Passend bij het thema New Power van TEDxAmsterdam werd hier een niet-alledaagse eventomgeving gecreëerd: een intieme parkachtige setting compleet met gras, boomzitjes en picknickkleden. Een omgeving waarin gasten konden ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en zich vrij voelden om met nieuwe perspectieven te kijken naar de wereld om zich heen. Onder de bezielende leiding van Sofie van den Enk werd de gasten een line-up van zeven krachtige TED-talks gepresenteerd, met de beats van the ultimate energizer Maask en een real life visual report van Elisabeth van der Spek. Om vervolgens met absolute New Power de netwerkborrel in te gaan.

Offline is leuker
Annick Oosterlee, community manager Schiphol Real Estate, liet East Side daags na het event weten: "Wow! Wat heb ik genoten! Wij hebben heel veel mooie complimenten over het event in ontvangst genomen, maar een groot deel hiervan kunnen wij direct doorspelen naar jullie. Dus: SUPER BEDANKT!"

Aftermovie
De aftermovie vind je hier. Maar uiteindelijk gaat er niets boven live!

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers