Stem nu op het leukste bedrijfsuitje van Nederland

02-7-2014

Ook dit jaar zal er weer een Meeting Magazine Award worden uitgereikt en wel aan het leukste bedrijfsuitje van Nederland. Inmiddels zijn de nominaties rond en kun je als lezer stemmen op jouw favoriete bedrijfsuitje.

Via award.meetingmagazine.nl kun je stemmen op jouw favoriete locatie of bedrijf. Daar vind je ook ter oriëntatie alle locaties en bedrijven op een rij met de pitches, foto’s en bedrijfsfilmpjes. Stemmen kan ook op de website van het betreffende bedrijf door op de banner van de Meeting Magazine Award te klikken. Onder diegenen die op de winnende locatie hebben gestemd, worden eenmalig maximaal acht toegangskaarten verloot voor bijvoorbeeld een gezamenlijk teamuitje.

De stemknoppen op award.meetingmagazine.nl en de banners op de websites van de genomineerde locaties en bedrijven blijven tot en met zondag 12 oktober om 23.59 actief. De award zal in de tweede helft van oktober persoonlijk uitgereikt worden aan de winnaar.

In de septembereditie van Meeting Magazine krijgen de genomineerde locaties voor het laatst de kans om zich te presenteren en jouw stem te veroveren. In de tussentijd wordt op award.meetingmagazine.nl de tussenstand bijgehouden en kun je het laatste nieuws over de locaties lezen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers