Succesvol seizoen voor Event Center Beekse Bergen

10-11-2016

Met evenementen als Animal Event, Best Kept Secret Festival, de jubileumeditie van Decibel Outdoor festival en het spiksplinternieuwe festival Share a Perfect Day was het afgelopen seizoen een groot succes voor Event Center Beekse Bergen, onderdeel van Libéma. In totaal beleefden bijna 200.000 bezoekers de mooiste tijd op één van de evenementen.

Recordaantal dierenliefhebbers
Vlak voor de tiende editie van Animal Event, dat plaatsvond op 6,7 en 8 mei, werd in Safaripark Beekse Bergen olifantje Madiba geboren waardoor er een recordaantal dierenliefhebbers op zowel Animal Event als Safaripark Beekse Bergen een kijkje kwamen nemen.

Drukbezochte festivals
Het Best Kept Secret Festival, dat alweer voor de vierde keer plaatsvond op het evenemententerrein van Beekse Bergen, was dit jaar ook een groot succes. Het festival was volledig uitverkocht. Ook de jubileumeditie van Decibel Outdoor festival werd drukbezocht: het trok ruim 60.000 bezoekers. "Naast deze gevestigde festivals mochten we dit jaar ook het nieuwe festival Share a Perfect Day verwelkomen op het Event Center Beekse Bergen, wat een heel geslaagd weekend was. We kijken nu al uit naar volgend seizoen!", zegt Niels de Wildt, parkmanager van Beekse Bergen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers