TAO Rental voorziet Tour de France van elektra- en watervoorzieningen

21-9-2015

Afgelopen juli was Nederland het centrum van de wielerwereld. In Utrecht, op de Jaarbeurs, vond de start van de 102e Tour de France plaats. Na maanden van voorbereiding was het dan op zaterdag 4 juli zover. Le Grand Départ bracht tienduizenden mensen op de been die onder perfecte weersomstandigheden het wielerspektakel konden aanschouwen.

Voor TAO Rental was dit een uitgelezen kans en uitdaging om een bijdrage aan dit grootste wielerspektakel ter wereld te leveren. In en om de Jaarbeurs heeft TAO Rental het overgrote deel van alle elektra- en watervoorzieningen mogen verzorgen.

De ASO (Tourorganisatie) was zeer tevreden met de Jaarbeurs als startlocatie. Met de ruimte die Jaarbeurs aan de ASO ter beschikking stelde werden zij in staat gesteld hun werkzaamheden en voorbereidingen op een prettige manier te kunnen doen. Het perscentrum dat capaciteit bood aan honderden journalisten van over de hele wereld was door TAO Rental voorzien van elektra. Ook de technische zone waar alle TV stations hun wagens en overige equipement hadden uitgerold, alsmede het Village Dèpart was door TAO Rental voorzien van elektra- en wateraansluitingen.

Al met al kan TAO Rental terugkijken op een zeer succesvol en geslaagd project.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers