Tasty Comedy en Cuisine on tour slaan handen ineen

08-8-2016

In de Randstad zal het niemand ontgaan zijn, Tasty Comedy, een culinaire comedyshow op De Pier in Scheveningen. Lachen om de leukste grappen en culinair genieten van een verrukkelijk diner, een perfecte mix voor een onvergetelijke avond. "Het is lachen, gieren, smullen", aldus de boegbeelden van Tasty Comedy Jörgen Raymann en Ramon Beuk. Samen met Ramon Beuk is Cuisine on tour verantwoordelijk voor de culinaire beleving van dit terugkerende evenement.

Ieder weekend gaat, onder leiding van Ramon Beuk, de keukenbrigade van Cuisine on tour aan de slag om de gasten te verwennen met diverse lekkernijen. Het is de eerste keer dat Cuisine on tour de culinaire invulling verzorgt bij een dinnershow. Afgelopen mei opende Tasty Comedy haar deuren. Uit de vele positieve recensies op sociale media en de website van Tasty Comedy kan geconcludeerd worden dat de culinaire comedyshow een groot succes is.

De kaartverkoop verloopt via de website van Tasty Comedy en loopt als een trein. "We zijn erg enthousiast over het gehele concept en resultaat. Het smaakt zeker naar meer", aldus Dimitri Chalos, eigenaar/algemeen directeur Cuisine on tour.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers