Toerisme Utrecht organiseert tweede locatietour in de regio Utrecht

07-9-2016

Op maandag 3 oktober laat Utrecht zich van haar 'groenste, gezondste en slimste' kant zien tijdens de Locatietour voor event- en meetingplanners. Na een succesvolle eerste editie in maart, krijgt de Locatietour dit najaar een vervolg. Deze keer een Locatietour in Utrecht stad en regio. Het Utrecht Convention Bureau (UCB) organiseert de Locatietour in samenwerking met WietWeetWaarheen en Linda op Locatie.

"Wij willen planners op een inspirerende manier kennis laten maken met Utrecht als evenementendestinatie", aldus Wieteke Lemmen. Op het programma staan locaties in het groen, zoals een fort en een landgoed. Maar ook een duurzame, industriële locatie komt aan bod. Hans Sittrop, Manager UCB: "Utrecht Region biedt een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod van hotels en locaties voor het organiseren van zakelijke evenementen. Hiermee laten we een andere, verrassende kant van Utrecht zien."

Utrecht Convention Bureau
De activiteiten van het UCB (onderdeel van Toerisme Utrecht) zijn gericht op de promotie van de stad en de regio als (inter-) nationale congres- en evenementen bestemming. Met deskundig, kosteloos en onafhankelijk advies informeert het UCB organisatoren van zakelijke bijeenkomsten o.a. over locatiekeuze, financiën, het sociaal programma of de marketing/promotie van het evenement. Verder biedt het UCB ondersteuning bij bidprocedures en site-inspecties.

De Locatietour
Tijdens de Locatietour worden verrassende locaties aangedaan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt voor evenementen van verschillende groottes. Het is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland.

Bron: High Profile Events

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers