Trek en Flinters: nieuwe horeca in de Flint

28-5-2014

De verbouwing van de Flint is gestart! Momenteel gebeurt dit nog achter de schermen, maar over een paar maanden zullen de werkzaamheden zichtbaar worden. In korte tijd wordt er een spectaculaire verandering gerealiseerd en daarbij hoort natuurlijk ook een nieuw restaurant.

Trek is de nieuwe naam van onze theaterkeuken en café. Dat verwijst niet alleen naar de eetlust van de bezoeker, maar ook naar de 'trekken' in het theater. Dit zijn de buizen die over de gehele breedte van het toneel hangen waaraan het decor en de lampen hangen. Vroeger gebeurde dit handmatig, door met touwen de attributen omhoog te trekken. Dit aspect, het gebruik van touw, komt straks op een artistieke manier terug in het restaurant.

Chefkok Thijs laat zich voor Trek inspireren door de puurheid van ingrediënten. Daarbij maakt hij gebruik van verse en seizoensgebonden producten. Er is ruim aandacht voor het verhaal van het evenement of congres, met een creatieve invulling van kleine gerechten, die op verrassende wijze worden geserveerd. Eten bij Trek is tijd en aandacht hebben voor elkaar en geïnspireerd raken door goede gesprekken.

Voor de lunch bij evenementen en congressen is er voor de Flint een speciaal brood ontwikkeld i.s.m. Bakkerij Boersma: de Flinter. Dit is een plat brood in vier verschillende varianten: licht, donker, meergranen en met kruiden. Ook voor het verse en gezonde beleg wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale leveranciers. Een ideale lunch bij een evenement; lekker gezond eten tijdens inspirerende ontmoetingen.

Mocht je ook een evenement of congres willen organiseren, dan kun je veel informatie vinden op www.deflint.nl/evenementen of contact opnemen met de afdeling Evenementen & Congressen van de Flint; +31 (0)33 - 422 92 30.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers