Uitbreiding ledenvoordeel met gratis tankpas

15-10-2014

Afgelopen zomer hebben we je mening gevraagd over inkoopvoordelen waar je als lid van CLC-VECTA gebruik van zou willen maken. Het aanbod van Tango en Q8 om met korting brandstof te kunnen tanken is toen met enthousiasme ontvangen. Daar zijn we uiteraard mee aan de slag gegaan! Met gepaste trots kunnen we je nu informeren dat de samenwerking beklonken is en je vanaf vandaag gebruik kunt maken van dit aanbod.

Wat houdt het in
Geen gedoe meer met losse tankbonnetjes en ook nog een voordeel van minimaal 11 cent per liter brandstof op de landelijke adviesprijzen. Met de Q8 Liberty Card, die je als lid van CLC-VECTA gratis kunt aanvragen, kun je tanken bij alle Q8 en OK tankstations, en bij alle onbemande Tango tankstations in Nederland.

Hoe werkt het
Bij de Q8 Liberty Card hoef je niet van te voren een bedrag te storten om te kunnen tanken. Je tankt op rekening waarvoor je een keurige btw-factuur ontvangt die voldoet aan de voorwaarden die de belastingdienst daar aan stelt. Daarnaast hoef je geen jaarlijkse kaartbijdrage te doen; de kaart is volledig gratis.

De korting
Je ontvangt een korting van 11 cent per liter, gerekend vanaf de landelijke adviesprijs. Daar waar een tankstation in sommige gevallen meer korting geeft, bijvoorbeeld op de Dwaze Donderdag, betaal je altijd de laagste prijs.

Aanvragen
Je kunt de pas aanvragen via het online aanvraagformulier. Na controle van je gegevens en kredietwaardigheid, ontvang je de kaart binnen 8 dagen op kantoor. Mochten er vragen zijn over je aanvraag, wordt er uiteraard contact met je opgenomen.

Tankstations
Een overzicht van alle tankstations waar je kunt tanken met je Q8 Liberty Card vind je op onze website, maar zijn ook te vinden in de Q8 app welke verkrijgbaar is voor Android en Apple of via de website van Q8 Liberty Card.

Vragen?
Neem dan gerust contact op met Dineke Philipse, Leden- en sponsorzaken, via d.philipse@clcvecta.nl of +31 (0)346 - 352 444.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers