Update onderzoek Live Communication 3.0

01-12-2015

Onlangs informeerden we je al over de ontwikkelingen binnen het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0 dat NHTV, in opdracht van CLC-VECTA, uitvoert. Om je zicht te geven op de voortgang, zetten we de laatste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Praktische benchmark
Leden van CLC-VECTA ontvangen binnenkort een uitnodiging voor het invullen van een korte, online enquête met vragen over de praktische benchmark, die je als lid vanaf medio volgend jaar kunt raadplegen. We verwachten de uitkomsten van dit vooronderzoek tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst te kunnen presenteren.

Workshops toekomstscenario's
Afgelopen week heeft NHTV, in samenwerking met Stenden Hogeschool, twee workshops verzorgd. Maandag 23 november vond tijdens de CLC-VECTA Expertsessie de eerste workshop plaats. Op woensdag 25 november werd de tweede workshop gehouden.

Tijdens beide workshops is er, samen met de deelnemers, gesproken over trends en ontwikkelingen en gebrainstormd over scenario’s voor de toekomst van de branche. Deze scenario’s worden verder uitgewerkt en worden later in het onderzoek vertaald naar praktische handvatten.

Ook de uitkomsten van het onderzoek naar scenario’s voor de toekomst van de branche verwachten we tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst te kunnen presenteren.

Op de hoogte blijven?
Wil je continu op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het onderzoeksprogramma Live Communication 3.0.? Volg @CLCVECTA en @KCMLL dan via Twitter. Als je wilt twitteren over het onderzoek, kun je gebruik maken van de hashtag #CLCVECTAResearch.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers