Van der Maarel Sfeermeesters ontwikkelt styling concepten voor WK evenementen

12-6-2014

Speciaal voor het Oranjegevoel heeft Van der Maarel Sfeermeesters sfeervolle oranje WK- voetbal styling concepten ontwikkeld, welke exclusief ontwikkeld zijn voor de aankomende FIFA World Cup in Brazilië.

Van der Maarel legt zelf uit wat het idee is achter de WK-concepten: 'De WK- voetbal concepten zijn creatieve concepten welke ingezet kunnen worden om WK- feestjes, borrels of business events volledig in een stijlvolle oranje sfeer aan te kleden. De WK- voetbal styling concepten bestaan uit de thema’s Platinum, Gold, Silver en Bronz, met ieder een eigen p.p. prijs. Ieder concept biedt een andere sfeer, en heeft haar eigen unieke sfeerbeleving. Het Design & Creatie team van Van der Maarel Sfeermeesters wil met de WK- evenementen een stijlvolle ambiance creëren door het combineren van strak meubilair met oranje sfeerdetails. Naast de WK- voetbal styling concepten biedt Van der Maarel Sfeermeesters ook zomerse styling concepten welke ontwikkeld zijn voor culinaire-, culturele-,sport- en muziekevents.'

Van der Maarel Sfeermeesters zorgt al sinds 1953 voor de totaalstyling van evenementen. Van business events, congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen tot bruiloften en privé feesten. Van der Maarel is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van eigentijdse, innovatieve maatwerk stylingconcepten.

Bron: Eventbranche.nl

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers