Verandering directie bij Dehullu

30-9-2014

Directeur Maarten van Orden heeft Dehullu Holding B.V. in Ochten per 1 september 2014 verlaten, om zich met zijn bedrijf Embeveo B.V., op nieuwe professionele uitdagingen te gaan richten, als zelfstandig adviseur binnen de branche van bewegwijzering en way finding.

Maarten van Orden: "Ik heb een kwart eeuw met erg veel plezier meegewerkt aan de verdere professionalisering van de organisatie en de uitbouw van de naam Dehullu, als toonaangevende, complete dienstverlener in standbouw, interieurbouw en bewegwijzering in Nederland en internationaal. Terugkijkend ben ik trots op wat er in de afgelopen periode is gerealiseerd."

Roland Bruggeman, aandeelhouder van Dehullu: "Maarten heeft veel betekend voor Dehullu en in het afgelopen decennium heeft hij grote veranderingen doorgevoerd in de onderneming, waarmee hij de vooraanstaande positie van Dehullu in Nederland mede heeft uitgebouwd. Maarten heeft in de achterliggende jaren op bevlogen, enthousiaste en deskundige wijze leiding gegeven aan de organisatie. Hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd en wensen hem alle succes en plezier in de vervolgstappen van zijn carrière."

Roland Bruggeman, enig aandeelhouder, blijft aan in de functie van Algemeen Directeur, ondersteund door Elles Kolenbrander, Controller en directielid van de onderneming.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers