Verkiezing Gastvrij Rotterdam Inspiratie Award voor regio Rijnmond

28-5-2014

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam lanceert in samenwerking met Verwiel & Wijngaard de Gastvrij Rotterdam Inspiratie Award Verkiezing. Zowel eigenaren als gasten kunnen tot 1 juli 2014 gastvrije en inspirerende horecagelegenheden aanmelden op www.gastvrij-rotterdam.nl/inspiratieaward om mee te dingen naar de Award. Begin augustus worden zeven tot tien bedrijven geselecteerd die worden bezocht door een mystery guest. De resultaten van deze mystery visits leiden tot een top 3. De winnaar wordt op maandag 22 september 2014 tijdens Gastvrij Rotterdam 2014 bekendgemaakt. De hoofdprijs is een bedrag van € 1500,-, beschikbaar gesteld door Rabobank Rotterdam. Daarnaast staat de titel garant voor veel exposure.

Stimulans voor de branche
"Als organisator van Gastvrij Rotterdam willen wij gastvrije en inspirerende horecaondernemingen uit Rotterdam en omstreken graag in de schijnwerpers zetten", legt Exhibition Manager Robert Melaard uit. "Wij bieden deze bedrijven een platform om hun concept uit te dragen en om hen te stimuleren innovatief, gastvrij en inspirerend te zijn en te blijven. Juist in deze tijd is dat binnen de horecabranche noodzakelijk. De genomineerde bedrijven vervullen bovendien een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven. De Gastvrij Rotterdam Innovatie Award zal jaarlijks op Gastvrij Rotterdam uitgereikt worden en daarmee ongetwijfeld uit gaan groeien tot een zeer gewilde titel die je als horecaondernemer graag in de wacht wil slepen."

Het verschil maken
Casper Verwiel van Verwiel & Wijngaard Personeelsprojecten en mede-initiatiefnemer van de verkiezing vult aan: "Wij geloven dat ons vak draait om de ultieme ervaring van de gast. Verwachtingen overtreffen, herinneringen creëren en het verschil ook maken op onverwachte momenten. Door een verhaal te vertellen, door een bijzondere bereiding van een gerecht, door unieke keuzes te maken in interieur of terras. Maar vooral door er te zijn voor je gasten. Bedrijven waar je iets meemaakt, waar je als gast alles vergeet en waar je je helemaal welkom voelt. Dat zijn bedrijven die in aanmerking komen voor de Gastvrijheid Rotterdam Inspiratie Award 2014."

Aanmeldprocedure
Alle horecagelegenheden uit Rotterdam en de regio Rijnmond die zich in hun ogen of die van hun gasten onderscheiden in gastvrijheid kunnen zich op www.gastvrij-rotterdam.nl/inspiratieaward aanmelden om mee te dingen naar de Award. Daarbij wordt om een motivatie gevraagd waarom dit bedrijf in aanmerking zou moeten komen voor de prijs. Aanmelden kan tot 1 juli 2014. Uit alle aanmeldingen worden op 1 augustus 7 tot 10 bedrijven geselecteerd. Deze bedrijven kunnen in de weken erna onverwachts bezoek krijgen van professionele mystery guests.

Een deskundige jury, bestaande uit afgevaardigden van o.a. Rabobank, Rotterdam Partners, Bremer Events, van der Linde Catering, Verwiel & Wijngaard, Ahoy Rotterdam en het Elektrisch Vervoer Centrum Rotterdam, bepaalt op basis van de resultaten van deze mystery visits de top drie. Deze drie genomineerden geven op maandag 22 september op het Inspiratieplein van Gastvrij Rotterdam uitleg waarom juist zij deze Inspiratie Award zouden moeten winnen. Aansluitend krijgt het bedrijf dat het beste aan de jury heeft bewezen inspirerend en gastvrij te zijn de Gastvrij Rotterdam Innovatie Award uitgereikt.

Gastvrij Rotterdam
Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 22, 23 en 24 september 2014 verwelkomt Ahoy Rotterdam horeca ondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op: www.gastvrij-rotterdam.nl. Gastvrij Rotterdam is ook te volgen via Twitter, Facebook en op LinkedIn.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers