VGF laat congresorganisatoren online kennismaken met haar diensten

21-3-2016

Om het organiseren van internationale meerdaagse congressen in Nederland te stimuleren, hebben het ministerie van Economische Zaken, NBTC Holland Marketing (NBTC) en zo’n twintig partijen uit de congresbranche eind jaren tachtig het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) opgericht. Het fonds helpt congresorganisatoren om opstartkosten en andere financiële risico’s af te dekken door een tweetal regelingen aan te bieden:

   1.   Een voorfinancieringsregeling waarbij organisatoren, kosteloos en renteloos, tot € 90.000 kunnen lenen
         om eventuele opstartkosten mee te financieren
   2.   Een garantieregeling waarbij het fonds tot een bedrag van € 90.000 garant staat tegen een eventueel verlies dat
         veroorzaakt is door tegenvallende deelnemersaantallen

Deze regelingen kunnen afzonderlijk of in combinatie gebruikt worden.

VGF in beeld
Sinds deze week laat het VGF op geanimeerde wijze organisatoren van internationale congressen online kennismaken met de diensten van de non-profit stichting. Op het YouTube-kanaal van VGF zijn twee video’s geüpload die in 90 seconden uitleg geven over wat het VGF doet en hoe organisatoren van internationale congressen gebruik kunnen maken van haar diensten.

Deze video’s in twee talen zijn te bekijken op:

Beelden sterker dan woorden
Om het verhaal van het VGF kracht bij te zetten, zullen deze video’s ingezet worden tijdens presentaties, vakbeurzen en andere netwerkmomenten. Rotterdam Partners had tijdens de op 8 maart succesvol georganiseerde Master Class de primeur.

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden van het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) is te vinden op de website www.VGFHolland.nl of bij Paul Gruijthuijsen via paul@vgfholland.nl of +31 (0)70 - 370 57 09.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers