Waylon volgend jaar wederom in Rotterdam Ahoy met Radio Veronica Top 1000 Allertijden

25-11-2016

Met twee uitverkochte concerten op 24 en 25 november hebben Waylon en Radio Veronica besloten om deze succesvolle samenwerking voort te zetten. Op 1 en 2 december 2017 zal Waylon opnieuw het podium in Rotterdam Ahoy betreden. In Waylon Live in Concert, Radio Veronica Top 1000 Allertijden, zingt de zanger live met zijn eigen band de grootste hits uit de lijst der lijsten. De kaartverkoop start vrijdag 25 november om 09.00 uur via Ticketpoint.

Waylon: "Ik vind het fantastisch dat er zo enorm positief wordt gereageerd op de concerten. Dit geeft mij nog meer drive om de komende concerten het beste van mijzelf te laten zien en horen. Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden mag ik de rol van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een klein café maar voor 15.000 man in Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens!"

'Alleskunner' Waylon
Ahoy is verheugd met de nieuwe aankondiging. Peter van der Veer, Directeur van Ahoy: "Waylon is wellicht de enige artiest in Nederland die de Radio Veronica Top 1000 Allertijden geloofwaardig vorm en inhoud kan geven. Hij is een alleskunner; van rock tot jazz, van disco tot soul. De concerten in Ahoy laten zijn veelzijdigheid zien."

Waylon had Marlijn Weerdenburg, die hij coachte voor het programma It Takes 2, gevraagd om hem te vergezellen in Ahoy. Zij vertolkte een grote hit van ABBA en samen met Waylon zong ze 'Time Of My Life', de grote Dirty Dancing-klassieker. Verder zong Waylon nog een ongekende hoeveelheid hits uit de 'Lijst der Lijsten'. Hij sloot de avond af met een intiem after-concert voor een selecte groep fans.

Drukke agenda
Waylon maakt een drukke periode mee. Op dit moment is hij jurylid in The Voice of Holland en afgelopen vrijdag heeft zijn vierde studioalbum uitgebracht getiteld 'Seeds', wat diezelfde dag op 1 stond in de iTunes album charts. Donderdag en vrijdag vinden zijn twee concerten plaats in Ahoy.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Waylon Live in Concert 2017 start morgen, vrijdag 25 november, om 09.00 uur via www.ticketpoint.nl. Ticketpoint biedt fans de mogelijkheid tickets te reserveren en pas in maart betalen.

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers